Vliegangst overwinnen

Bang voor iets dat kan gebeuren? Lees hier alles over angst.

online therapie bij angst

Hulp bij vliegangst overwinnen

Vliegangst of aviafobie angst om in een vliegtuig te reizen. Vliegangst kom veel voor. Eén op de drie volwassenen vindt het eng om te vliegen. Sommigen vinden het heel erg eng, anderen een beetje.

Waarschijnlijk zegt je verstand wel dat de kans heel klein is dat er iets gebeurt. Vliegen is één van de veiligste manieren van reizen. Maar je gevoel zegt iets anders.

Vliegangst kan je heel erg beperken in de dingen die je wil doen. Bijvoorbeeld als je veel meer van de wereld wil zien, maar dat niet doet omdat de angst om te vliegen te groot is. Of als je voor je werk naar het buitenland moet, maar je raakt al gestrest bij het idee. Of als je familie hebt die in het buitenland woont en die je graag nog eens zou zien. Zonde! Want vliegangst is best te verslaan!

Heb je last van vliegangst en wil je jouw angst overwinnen? Vraag online hulp aan!

Wat vind je nu precies eng? Vind je het een eng idee om in een kleine ruimte te zitten waar je niet uit kan? Vind je het spannend om de controle te geven aan iemand anders die achter het stuur zit? Ben je bang om ziek te worden? Laat ons weten waar je bang voor bent, dan gaan wij op zoek naar een passende manier om van je angst af te komen.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult