Dwangklachten

Bang voor iets dat kan gebeuren? Lees hier alles over angst.

online therapie bij angst

Dwangklachten – controledwang

Ik loop met één been op de stoep, en één been in de goot, en als ik dat niet doe, dan ben ik morgen dood. Ken je dat kinderliedje nog? Het zong heel lekker mee, maar als je er over nadenkt ging het liedje eigenlijk over iemand met dwangklachten.

Dwangklachten laten verhelpen

Als je dwangklachten hebt, dan heb je de angst dat als je bepaalde dingen wel of niet doet, er iets ergs zal gebeuren. Bijvoorbeeld dat als je je handen niet vaak genoeg wast, je ziek zal worden. Of als je niet het lichtknopje een oneven aantal keer aan en uit doet, iemand dood zal gaan.

En hoewel je misschien wel weet dat het niet zo werkt, blijft de angst. Wij willen je helpen om van die angst af te komen, zodat het je leven niet beheerst.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult