Omgang met broertjes en zusjes

Strenge of vrije opvoeding? En hoe zit het met de ontwikkeling? Lees er hier over.

Therapie voor ouders

Omgang met broertjes en zusjes

Jaloezie, rivaliteit, ruzie, imitatie… Broers en zussen zijn een heel belangrijke invloed op de ontwikkeling van je kind. Maar is dat altijd de juiste invloed? Meestal is het helemaal niet erg als broers en zussen ruziemaken; je kan dat zien als een soort oefenplek om te leren omgaan met conflicten. Maar wanneer en hoe moet je ingrijpen en hoe zorg je dat iedereen op een goede manier zijn plek in het gezin vindt?

Hulp bij omgang met broertjes en zusjes in het gezin

Heeft het gezin behoefte dat broertjes en zusjes beter met elkaar omgaan maar weet je niet goed waar je moet beginnen? E-Consulenza is een online psycholoog en werkt samen met erkende psychologen die jou kunnen voorzien van advies en tips. Boek online en anoniem een consult en wij helpen je graag verder.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult