Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Het stellen van een vraag aan onze psychologische adviseurs is heel eenvoudig. Alle mogelijke situaties kunnen aan ons team worden voorgelegd en je ontvangt altijd een uitgebreid persoonlijk advies. Dit gebeurt geheel veilig en anoniem binnen de online omgeving van E-Consulenza.

Stap 1: registreer en maak een persoonlijk account aan
Stap 2: stel je vraag door het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen
Stap 3: betaal makkelijk en snel via betaaldienst iDEAL
Stap 4: ontvang binnen enkele werkdagen jouw persoonlijke advies

De vragen in het intakeformulier zijn zorgvuldig samengesteld. Deze informatie over jouw persoonlijke situatie maakt het voor ons mogelijk om het advies goed af te stemmen op jouw hulpvraag.  Het advies bestaat zowel uit een persoonlijke reactie als een samenstelling van huiswerkopdrachten, tips, suggesties, oefeningen etcetera, waarmee je zelf aan de slag kunt.
Naast het stellen van één vraag is het ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een serie van 3, 6 of 9 vragen te reserveren. De betaling dient vooraf te worden voldaan, waarna het resterende aantal vragen onbeperkt geldig blijft.

  • 1 vraag kost € 29,95
  • 3 vragen kosten € 85,35
  • 6 vragen kosten € 167,70
  • 9 vragen kosten € 247,05

Zodra je een vraag hebt gesteld wordt deze door ons in behandeling genomen. Dit doen wij in volgorde van binnenkomst. Je kan in jouw account zien of je vraag nog open staat, in afwachting is of is afgesloten.

Het is mogelijk om ons feedback te geven als je tips, suggesties, vragen of opmerkingen hebt over onze dienstverlening. Deze reacties gebruiken wij om onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren.
We kunnen niet garanderen dat het advies, dat we zorgvuldig hebben geformuleerd, volledig zal aansluiten bij jouw verwachtingen. Wel zal onze werkwijze altijd in overeenstemming zijn met de beroepscodes van het NIP, de NVO en de NVGZP.

We staan voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden. Wacht niet langer en zet nu die stap.

Boek direct een psychologisch consult online

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult