Eigen mening geven

Moeite met grenzen stellen of je mening delen? Kom voor jezelf op.

therapie bij Assertiviteit

Leer je eigen mening geven

“Als ik er wat van zeg, krijgen we vast ruzie”. “Ik houd er niet van om in de aandacht te staan. Als ik me ermee bemoei, kijkt iedereen naar me”. “Ik ben niet ad rem genoeg. Zodra ik iets zeg, walst de ander toch over me heen, dus het heeft geen zin om mijn eigen mening te geven”. Dit zijn van die gedachten die je tegen kunnen houden om te zeggen wat je er eigenlijk van vindt. Maar kloppen die gedachten wel?

Hoe werkt dat?

Het scheelt een heleboel hoe je het zegt: als je gaat schelden, kan je ruzie verwachten. Als je het met een zachte stem en gebogen schouders zegt, zullen mensen eerder over je heen walsen. Maar ja, hoe doe je het dan wel? Onze specialisten helpen jou graag verder. Boek eenvoudig in enkele stappen een online consult.

E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.