Lichamelijke stress

Lees hier meer over slaapproblemen, mentale stress en time management.

Online therapie bij stress

Online hulp bij lichamelijke stress

Als mensen stress hebben, gaat dit bijna altijd samen met lichamelijke reacties. Soms kan je last hebben van die lichamelijke reacties, ook al ben je niet bewust van het feit dat je gestrest bent. Lichamelijke stress betekent dat het lichaam zich gereed maakt voor actie.

De spieren spannen zich aan, de ademhaling gaat sneller, het hart gaat sneller kloppen…. Langdurige stress is ongezond en kan zorgen voor klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, darmklachten, slapeloosheid, een lage weerstand, koude handen en voeten. Het is dan belangrijk om bewust te leren worden van lichamelijke stress signalen, zodat je er op tijd iets aan kunt doen.

Heb jij last van lichamelijke stress en wil je online hulp?

Online psycholoog E-Consulenza is jouw hulpverlener op het gebied van psychologische klachten. Boek eenvoudig en anoniem een consult en krijg professioneel hulp en advies.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult