Negatief denken en negatieve gedachtes

Lees hier hoe om te gaan met tegenslagen, ups en downs en depressie.

online therapie bij depressie

Hulp bij negatief denken en negatieve gedachtes

Angstig, verdrietig, onzeker, gestrest, boos..? Vaak is het niet de situatie die ervoor zorgt dat je je zo voelt, maar de gedachte die je over die situatie hebt. Als je bijvoorbeeld denkt dat iemand je een stom vindt omdat hij niet reageert op je berichtje, kan je daar heel onzeker van worden. Maar de kans is veel groter diegene het berichtje niet gelezen heeft, of nog geen tijd gehad heeft om te reageren.

Is het niet een beetje zonde om je zo te voelen door een gedachte die niet klopt? Pak die negatieve gedachte aan. Leer te checken of je gedachte wel klopt, of hij realistisch is, en zet er een positieve, geruststellende gedachte voor in de plaats. Dat is een vaardigheid die je kan leren. Je zal zien dat het je leven een stuk prettiger maakt als je positiever denkt.

Doorbreek negatieve gedachtes – wij helpen jou hoe je dat kunt doen

E-Consulenza help jou om van negativiteit af te komen zodat je jezelf weer positief kan instellen. Boek een consult online en anoniem!

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult