Problemen op het werk

Omgaan met traumatische gebeurtenissen is erg moeilijk. Lees er hier meer over.

gebeurtenissen

Problemen op het werk

Hoge werkdruk, een vervelende baas, ruzie met je collega, een negatieve werksfeer… Het zijn van die dingen die je niet altijd kan veranderen. Wat je wel kan veranderen, is hoe jij ermee omgaat. Het kan al een stuk schelen als je misschien leert om wat vaker voor jezelf op te komen.

Als je weet hoe je anderen op een duidelijke, maar niet aanvallende manier duidelijk maakt wat je dwarszit. En als je weet wanneer het tijd is om er iets aan te doen, het te accepteren of los te laten.

Online professioneel advies over problemen op het werk

Probeer ons eens duidelijk te maken wat precies het probleem is en wat er zou moeten veranderen. Dan hebben wij nog wel wat tips en adviezen in petto waar je vast heel veel mee kunt. Boek eenvoudig en geheel anoniem een consult online!

E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.