Mentale stress

Lees hier meer over slaapproblemen, mentale stress en time management.

Online therapie bij stress

Mentale stress: Hoe blijf je stress de baas?

Mentale stress is een soort reflectie van de negativiteit en nare gedachtes die we allemaal wel kennen. Zolang je dit kan relativeren zal het meevallen, maar als je geobsedeerd raakt door alles wat je in je hoofd bezig houdt kan het zijn dat je stress ervaart. Stress gaat over onvrede, frustratie en irritatie. En bij stress en ook wel bij een burn out weten we dat dit kan leiden tot lichamelijke klachten.

Hulp bij mentale stress

Hoe vaak heb jij op een dag een gedachte zoals; Waarom doet hij dat nou, ik vind dit zo irritant… Leer die gedachten ombuigen naar iets positiefs en krijg meer rust in je hoofd. Boek daarom een online consult. Voor stress is het nooit te laat om actie te ondernemen. Wil je weten wat de symptomen van stress zijn? Lees dan hier verder.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult