Omgaan met stress

Lees hier meer over slaapproblemen, mentale stress en time management.

Online therapie bij stress

Leren omgaan met stress – advies en tips

Door de drukte van alledag kan het gebeuren dat de verplichtingen, taken en gebeurtenissen te veel stress geven. Een beetje stress is helemaal niet erg. Dat zorgt er juist voor dat je alert reageert in bijvoorbeeld het verkeer, of dat je beter presteert in je werk. Echter, te veel hooi op je vork nemen kan tot serieuze klachten leiden.

Als je stress hebt, kan je zowel psychische als lichamelijke klachten ervaren. Denk hierbij aan piekeren, prikkelbaarheid, slaapproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en schouderklachten. Het zal je niet verbazen dat goed functioneren met deze klachten erg lastig wordt. Als je niet oppast, kan je overspannen raken of zelfs een burn-out krijgen.

Online hulp bij het leren omgaan met stress – Boek een consult

Het is belangrijk om dan even een momentje stil te staan om erachter te komen wat ervoor zorgt dat je stress hebt. Dat kan iets zijn op je werk, privé, of door iets anders. Als je niet precies weet waardoor je stress hebt of hoe je het moet veranderen, schakel ons dan in. Dan kunnen wij je handvaten geven om weer rust te brengen in je leven. Boek een consult en wij helpen je graag verder.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult