Ongeluk of bedrijfsongeval

Omgaan met traumatische gebeurtenissen is erg moeilijk. Lees er hier meer over.

gebeurtenissen

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeluk of bedrijfsongeval kan veel lichamelijke schade aanrichten, maar het kan ook veranderen hoe in je vel zit. Je loopt de hele tijd te piekeren over wat er is gebeurd en de gevolgen die het heeft. Alles wordt ineens een stuk negatiever als je veel pijn hebt. De juridische en financiële gevolgen en de afwikkeling van het letselschadedossier kunnen voor veel stress en onzekerheid zorgen. Wat er is gebeurd kan je een hele andere kijk geven op je werk, je baas en je collega’s. En ook je omgeving reageert misschien niet altijd even begripvol op je klachten.

En zo staat ineens je hele leven op de kop. Mensen die een bedrijfsongeval hebben gehad, hebben vaak veel frustratie en boosheid en vinden het moeilijk om hun klachten te accepteren. Depressie en PTSS komen vaak voor. Dan kan het ook nog zijn dat je in een vicieuze cirkel raakt van lichamelijke en psychische klachten. Als je psychisch niet lekker in je vel zit, slaat dat op je lichaam. Je raakt gespannen, krijgt hoofdpijn, buikpijn en hebt geen energie meer om dingen te ondernemen. Daardoor worden je lichamelijke klachten erger, wat weer invloed heeft op hoe je je voelt. En zo draai je steeds in cirkeltjes.

Voor je lichamelijke klachten moet je bij de dokter zijn, maar wij kunnen wel wat doen aan hoe je in je vel zit. En zo kan je langzamerhand weer uit die vicieuze cirkel komen.

Merk je dat gestrest of prikkelbaar bent na het ongeval? Weet je niet goed hoe je moet omgaan met je verdriet, boosheid, angst, frustratie of pijn? Zie je de gebeurtenis steeds weer voor je? Vraag je je af of het jouw schuld was? Weet je niet goed hoe je moet omgaan met dingen die door het ongeval veranderd zijn? Of zijn er andere dingen die je dwars zitten? Laat het ons weten, wij willen je eruit helpen.

Krijg antwoord op jou vragen met betrekking tot een ongeluk of bedrijfsongeval

Geen vraag is te gek, wij helpen je graag. Boek eenvoudig een consult online bij E-Consulenza en wij helpen jou graag verder.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult