Over ons

Over ons

E-Consulenza is een organisatie die is opgezet door een groep psychologen en orthopedagogen vanuit de ambitie en wens om zoveel mogelijk mensen te bereiken en handvatten en inzichten te bieden aan iedereen die hulp of advies nodig heeft bij de meest voorkomende psychosociale klachten en problemen.

Onze visie is dat psychologische zorg toegankelijk en betaalbaar moet zijn en met E-Consulenza stellen wij online psychologisch advies beschikbaar voor iedereen, op ieder moment, vanuit iedere plaats in de wereld.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen psychologische zorg gaan zien als onderdeel van het dagelijks leven, zoals een bezoekje aan de kapper, supermarkt of tandarts.

Door middel van onze online psychologische diensten willen wij bijdragen aan een samenleving met meer mensen die lekker in hun vel zitten en meer mensen die stevig in hun schoenen staan.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult