Angststoornis? Direct online hulp bij angst

Bang voor iets dat kan gebeuren? Lees hier alles over angst.

online therapie bij angst

Angststoornis of angstproblemen

Eén op de vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een angst. Dat had je niet gedacht, of wel?

Angst is eigenlijk iets heel normaals. Het beschermt je tegen gevaar. Stel je voor dat je nergens bang voor zou zijn; dat is ook niet goed. Als je altijd stopt voor het stoplicht, omdat je bang bent dat je anders een ongeluk krijgt, is dat heel gezond. Maar als je om diezelfde reden helemaal niet meer auto durft te rijden, dan is de angst niet meer reëel. De angst staat niet meer in verhouding tot dat waar je bang voor bent.

Hulp bij angst overwinnen?

Gelukkig is angst vaak iets waar je goed vanaf kan komen. Maar dat gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je je angst onder ogen zien, en niet meer ervoor weglopen. Wees een held en pak die angst aan! Begin met het overwinnen van je angstgevoelens.

Wat anderen ook opzochten voor online hulp

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult