Opvoedproblemen

Strenge of vrije opvoeding? En hoe zit het met de ontwikkeling? Lees er hier over.

Therapie voor ouders

Hulp bij opvoedproblemen kind en peuter

Je baby huilt veel. Je hebt moeite met grenzen stellen. Je zoon reageert snel agressief. Je dochter heeft een muurtje om zich heen gebouwd. Heb je vragen over hoe je dingen moet aanpakken als het gaat om je kind, dan kunnen wij je adviezen geven wat het beste is voor je kind en voor jezelf.

Hulp bij opvoedproblemen varieert enorm per situatie

Bij E-Consulenza krijgen we heel veel verschillende soorten vragen over opvoedproblemen en zorgen an ouders. Dat is niet zo gek omdat elk situatie en tijdsbestek weer helemaal uniek zijn en afhankelijk zijn van de omstandigheden. Ook de leeftijd van het kind speelt een rol en bepaalt in bepaalde opgaven van het opvoeden. De online psychologen van E-Consulenza moeten hiervan op de hoogte zijn om jou als ouder überhaupt goed te kunnen begeleiden.

E-Consulenza biedt online hulp aan voor opvoedproblemen

Boek simpelweg een consult online in slechts 3 stappen. Je aanvraag komt anoniem bij onze psychologen terecht zodat ze je hulp bij opvoedproblemen kunnen geven waarmee je het gedrag van een kind kunnen veranderen in positieve zin.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult