Veelgestelde vragen

Omdat E-Consulenza een volledig online concept is krijgen we regelmatig vragen hoe het werkt. Bekijk daarom eerst of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet het geval dan kun je altijd ons een mail sturen met je vraag.

Onze veelgestelde vragen

Wat is E-Consulenza

E-Consulenza is onderdeel van Cura MensSana, psychologenpraktijk met meerdere vestigingen in de regio Twente. Wij bieden POH-GGZ, GBGGZ en SGGZ voor jeugd en volwassenen vanuit een team van (GZ)psychologen en orthopedagogen.

Als psychologenpraktijk willen wij op een makkelijke en toegankelijke manier online onze diensten aanbieden. Iedereen die ergens mee zit, klachten of een probleem ervaart en daarmee (nog) niet naar een psycholoog wil gaan kan online een vraag stellen en een uitgebreid professioneel en persoonlijk advies ontvangen.

Waarvan jij waarschijnlijk denkt dat je de enige bent is het voor ons de normaalste zaak van de wereld. We helpen je graag met welke vraag dan ook.

Hoe werkt het?

Het concept van E-Consulenza is heel eenvoudig. Je kan je veilig en anoniem registreren, vervolgens je vraag stellen door het intakeformulier in te vullen, waarna je binnen enkele werkdagen een uitgebreid persoonlijk advies zult ontvangen in je eigen account.

Wat kost het stellen van een vraag?

De kosten voor onze online advies zijn bewust zo laag mogelijk gehouden. Eén vraag kost slechts € 29,95 en mocht je meerdere vragen willen reserveren dan ontvang je korting.

Doordat wij gebruik maken van een paar essentiële intakevragen, kunnen wij een volwaardig advies geven zoals we dat ook in onze face to face gesprekken doen in de praktijk.

Hoe kan ik contact opnemen?

E-Consulenza is een volledig online concept. Er is geen secretariaat aanwezig, maar het is wel mogelijk feedback te geven via www.e-consulenza.nl om een reactie te plaatsen die door jouw psychologisch adviseur zal worden gelezen.

Daarnaast is er een chatfunctie die part time beschikbaar is voor bezoekers, afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team.

Verder zijn wij bereikbaar via contact@e-consulenza.nl voor algemene vragen. Hulpvragen worden door ons uitsluitend via een aanvraag op de website beantwoord.

Hoe geef ik feedback of een reactie?

Via een feedback systeem op de website kan je een algemene reactie geven op onze online psychologische dienstverlening. Alle tips en suggesties zijn welkom en kunnen we gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult