Spanning & stress

Lees hier meer over slaapproblemen, mentale stress en time management.

Online therapie bij stress

Online hulp en tips voor spanning en stress problemen

Stress is eigenlijk niets meer of minder dan spanning. Je lichaam staat klaar om in actie te komen. Meestal is dat heel handig. Maar wanneer een stressvolle situatie te lang duurt of er veel verschillende dingen zijn die voor stress zorgen, heeft je lichaam geen tijd om zich te herstellen. De stress stapelt zich dan op totdat het teveel wordt. En dat ga je merken aan je lichaam, en ook aan je geest.

Bij iedereen voelt stress weer anders. De één gaat ineens veel roken. De ander zit steeds te piekeren. Nog een ander krijgt hoofdpijn, kan niet slapen of raakt snel geïrriteerd. Dat zijn allemaal signalen die je proberen te vertellen dat het te veel is. Maar het kan nog wel eens lastig zijn om die signalen op te pikken. En het is misschien nog wel lastiger om daar dan iets mee te doen.

Wat in elk geval belangrijk is, is dat je leert herkennen wanneer je grens is bereikt en dat je dan goed voor jezelf zorgt. Gun jezelf even pauze. Je hoeft niet altijd door te gaan. Wat heb jij nodig om te leren omgaan met stress? Boek een online consult voor hulp bij stress problemen!

Wat anderen ook opzochten voor hulp bij het oplossen van stress problemen

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult