Angst bij jongeren

Bang voor iets dat kan gebeuren? Lees hier alles over angst.

online therapie bij angst

Angst bij jongeren en kinderen

Iedereen is wel eens bang. En dat is helemaal niet erg. Maar veel mensen voelen zich angstig op momenten dat er rationeel gezien geen onveilige situatie is, en het dus eigenlijk niet nodig is om bang te zijn. Je kan bang zijn voor een bepaald ding of situatie, voor kritiek, ziektes, drukke plekken, voor je eigen gedachten of dat er iets ergs gaat gebeuren. Met al die angsten kunnen we je verder helpen. Wij kijken naar welke behandeling het beste bij je past. Wees dapper en overwin je angst!

Angst bij kinderen of jongeren kunnen verholpen worden

Ervaar jij angst of ervaar je bij jouw kinderen dat ze vaak bang zijn? Wil je hulp om hier iets tegen te doen? Dat kan nu geheel anoniem en online. Boek een consult bij E-Consulenza.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult