Opvoeding

Strenge of vrije opvoeding? En hoe zit het met de ontwikkeling? Lees er hier over.

Therapie voor ouders

Voor ouders

Als je een kind krijgt, heb je ineens een hele grote verantwoordelijkheid. Als ouders wil je natuurlijk het beste voor je kind, maar wat dat dan precies betekent, is nog wel eens moeilijk.

Je kind is volop bezig met zijn eigen ontwikkeling. Als ouders speel je hierin een belangrijke rol. Iedere ouder pakt de opvoeding anders aan. En verschillende keuzes in de opvoeding hebben verschillende effecten op de ontwikkeling van je kind. Het is dan belangrijk dat je als ouders weet wat je belangrijk vindt voor je kind, en hier keuzes in maakt.

Misschien maak je je wel eens zorgen of het wel goed gaat met je kind. Problemen op school, in het gedrag, op sociaal vlak, of in de emotionele ontwikkeling, kunnen allemaal reden zijn voor zorg. Het kan dan fijn zijn wanneer je hierover een vraag kan stellen aan iemand die hiervoor geleerd heeft, en die veel ervaring heeft met dit soort problemen.

Wat anderen ook opzochten

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult