Bang voor ziektes

Bang voor iets dat kan gebeuren? Lees hier alles over angst.

online therapie bij angst

Angst gevoelens voor ernstige ziektes

Je voelt je hart bonzen en wordt bang voor een hartaanval. Je hebt hoofdpijn en denkt meteen aan een tumor. Je zoekt op internet en komt allerlei enge verhalen tegen, die je alleen maar banger maken. En de dokter kan je ook niet geruststellen. Misschien weet je ergens wel dat die angst waarschijnlijk niet terecht is, maar zo voelt het niet.

Misschien zorgt je angst ervoor dat je nog duizeliger wordt, je hart nog harder gaat kloppen, nog meer gaat zweten, waardoor je ook nog meer in paniek raakt.

Angst is een reactie van jouw lichaam en geest dat heel natuurlijk is en dat gevoel wordt aangewakkerd wanneer er gevaar is. Dat gebeurt als je bang bent, echter weet je niet zeker of dat terecht is.

 

Angst voor ziektes overwinnen? Boek een consult.

Het is zonde om je zo voelen terwijl dat niet nodig is! Neem contact op met ons en ga aan de slag!

E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.