Als ouders samen op één lijn zitten

Strenge of vrije opvoeding? En hoe zit het met de ontwikkeling? Lees er hier over.

Therapie voor ouders

Als ouders samen op een lijn zitten

Als twee mensen een kind krijgen, krijgen ze samen de taak om hem of haar tot een leuk, sociaal, succesvol, verstandig persoon op te voeden. En dat is geen makkelijke taak. Wat het nog lastiger maakt, is als de ouders niet op een lijn zitten of het niet eens zijn over hoe ze die opvoeding moeten aanpakken. Kinderen hebben baat bij duidelijkheid en structuur, en daarom is het belangrijk om als ouders consequent te zijn. Maar als ouders kan je elkaar ook heel goed aanvullen; het is prima om twee verschillende opvoedingsstijlen te hebben.

Hoe zorg je als ouders om op een lijn te zitten?

Hoe zorg je ervoor dat de basisafspraken tenminste duidelijk zijn en er goed wordt gecommuniceerd? Online psycholoog E-Consulenza kan jullie helpen. Met een online consult ontvang je online hulp en advies.. Boek direct online en anoniem.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult