Problemen op school

Omgaan met traumatische gebeurtenissen is erg moeilijk. Lees er hier meer over.

gebeurtenissen

Problemen op school

…en dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Het kan zijn dat je ruzie hebt met een klasgenoot of een leraar, dat je je niet goed kan concentreren, dat je geen motivatie hebt, gepest of buitengesloten word, snel boos bent, het leren steeds uitstelt, of last hebt van faalangst, AD(H)D, dyslexie… Wat voor problemen je ook hebt, wij willen je helpen. We kunnen antwoord geven op je vragen, tips en handvatten geven of uitzoeken wat je eraan kan doen om je probleem op te lossen.

Zoek jij advies om schoolproblemen op te lossen?

Bij E-Consulenza kun je geheel anoniem en eenvoudig een consult online boeken. Onze professionals helpen jou online om van jouw problemen af te komen. Dit doen we door jou tips en advies aan te reiken.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult