Sleur in de relatie verbreken

Lees hier over veelvoorkomende problemen en wat jij zou kunnen doen.

online therapie bij relaties

Sleur in een relatie – Advies nodig?

Sleur is haast niet te voorkomen. Je relatie verandert met de tijd, en daar hoort sleur ook bij. Eigenlijk is het een heel goed teken; het betekent dat je relatie veilig en stabiel is. Maar ja, hoe kom je eruit? Dat kan heel simpel zijn, als je het allebei maar belangrijk genoeg vindt. Vertel je verhaal, dan geven wij je de do’s en dont’s. En niet zeggen dat jullie uit elkaar willen, want een conflict kan juist het begin van een gezondere relatie voor elkaar zijn.

Moet ik mijn relatie beëindigen?

In bijna elke relatie rijst weleens de vraag of het misschien een goed idee is om deze te beëindigen of om toch door te gaan met je partner. Als je een langere tijd bij elkaar bent, kun je opeens de ‘minder’ leuke kanten ontdekken van je partner en dat kan heel erg botsen met je eigen karakter. Het gaat je irriteren of je wordt er zelfs een beetje bang van. Films en series over-romantiseren relaties vaak en dat creëert valse verwachtingen of onrealistische beelden van wat een gezonde relatie zou moeten zijn. Wanneer de realiteit sterk hiervan afwijkt kun je opeens heel somber worden over je relatie. Maar dat is heel vaak niet terecht.

Sleur in je relatie verbreken? Kom eruit met de hulp van E-Consulenza

Wanneer je denkt dat jij de enige bent met een sleur in je relatie, dan heb je het mis. Bijna elke relatie heeft te maken met een moment of momenten dat het wat minder gaat. De spanning is er wellicht wat af, je raakt in de automatische piloot samen of je ziet elkaar weinig. Gelukkig zijn dit hele ‘normale’ zaken en kun je hier het over hebben als jullie praten met elkaar. Denk je daar ondersteuning bij nodig te hebben door een professional, dan kun je advies en tips ontvangen van een team van online psychologen bij E-Consulenza. Bij ons kun je geheel anoniem en online een consult boeken. Je krijgt dan alles te weten van onze professionals en zij geven je inzichten om een gezonde relatie hebben te bewerkstelligen.

Boek direct een consult

Boeken
E-Consulenza is aangesloten bij NVO
E-Consulenza is aangesloten bij NIP
E-Consulenza is aangesloten bij Stichting kwaliteitsregister jeugdzorg
e-consulenza is aangesloten bij NVGzp
anoniem je vraag stellen aan online psychologen
×

Registreer je anoniem

Vul hieronder je gewenste gegevens anoniem in. Je ontvangt van ons een e-mail om je account te activeren zodat je direct een consult kunt aanvragen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Boek een consult