Frequently Asked Questions - E-Consulenza

FAQs - E-Consulenza

E-Consulenza is onderdeel van DOPPA zorg, psychologenpraktijk met meerdere vestigingen in de regio Twente. Wij bieden POH-GGZ, GBGGZ en SGGZ voor jeugd en volwassenen vanuit een team van (GZ)psychologen en orthopedagogen.

Als psychologenpraktijk willen wij op een makkelijke en toegankelijke manier online onze diensten aanbieden. Iedereen die ergens mee zit, klachten of een probleem ervaart en daarmee (nog) niet naar een psycholoog wil gaan kan online een vraag stellen en een uitgebreid professioneel en persoonlijk advies ontvangen.

Waarvan jij waarschijnlijk denkt dat je de enige bent is het voor ons de normaalste zaak van de wereld. We helpen je graag met welke vraag dan ook.

Het concept van E-Consulenza is heel eenvoudig. Je kan je veilig en anoniem registreren, vervolgens je vraag stellen door het intakeformulier in te vullen, waarna je binnen 1 tot 3 werkdagen een uitgebreid persoonlijk advies zult ontvangen in je eigen account.

Er is geen limiet op het aantal te stellen vragen. Je kan gemakkelijk betalen via iDEAL en je kunt de antwoorden op jouw vragen op ieder moment nog een keer nalezen.

De kosten voor onze online advies zijn bewust zo laag mogelijk gehouden. Eén vraag kost slechts € 29,95 en mocht je meerdere vragen willen reserveren dan ontvang je korting.

Doordat wij gebruik maken van een paar essentiële intakevragen, kunnen wij een volwaardig advies geven zoals we dat ook in onze face to face gesprekken doen in de praktijk.

E-Consulenza is een volledig online concept. Er is geen secretariaat aanwezig, maar het is wel mogelijk feedback te geven via www.e-consulenza.nl om een reactie te plaatsen die door jouw psychologisch adviseur zal worden gelezen.

Daarnaast is er een chatfunctie die part time beschikbaar is voor bezoekers, afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team.

Verder zijn wij bereikbaar via contact@e-consulenza.nl voor algemene vragen. Hulpvragen worden door ons uitsluitend via een aanvraag op de website beantwoord.

Via een feedback systeem op de website kan je een algemene reactie geven op onze online psychologische dienstverlening. Alle tips en suggesties zijn welkom en kunnen we gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.